Rootzz Zeeuws-Vlaanderen

Sluit je aan bij hét netwerk voor studenten en young professionals

Young professionals zijn hard nodig in Zeeuws-Vlaanderen. Tal van bedrijven hebben uiteenlopende vacatures. Alle ruimte dus voor goed opgeleide en gemotiveerde jonge mensen om hun carrière te (door-) starten. Liggen jouw  ‘Rootzz’ in Zeeuws-Vlaanderen en studeer je aan een hogeschool of universiteit? Of ben je als young professional buiten de regio actief? Met Rootzz kom je in contact met vrienden, oude bekenden en nieuwe gezichten in het Zeeuws-Vlaamse bedrijfsleven. Zo houd je binding met de regio die zoveel in petto heeft!


Volop aantrekkelijke banen

Rootzz laat je zien dat Zeeuws-Vlaanderen genoeg te bieden heeft op gebied van wonen, werken en beleven. Naast voldoende rust en grote steden binnen handbereik, is er van alles te beleven. Festivals, hippe strandtenten en moderne faciliteiten om te sporten. Hier woon en werk je op de grens van land en water. Een droombaan in een stoere, uitdagende omgeving. Need we say more? Dit is uniek!


Ontdek onze evenementen

Rootzz maakt zich verder hard om Zeeuws-Vlaanderen (nog) aantrekkelijker te maken voor jou! Dit doen we met verschillende activiteiten, zoals informele borrels, de Rootzz Colleges en grote events zoals Roetsjbaan. De inspirerende thema-avonden staan in het teken van samenkomen met vrienden en het leggen van contacten in het zakenleven. Rootzz weet zo tal van jongeren aan zich te binden. 

Rootzz Zeeuws-Vlaanderen biedt:

  • gratis lidmaatschap;
     
  • interessant werk;
     
  • goede mix van leerzame en leuke events.

Sluit je aan! Kijk op www.rzvl.nl en meld je aan of vraag om meer info.