Wonen in Zeeuws-Vlaanderen

Wie kiest voor wonen in Zeeuws-Vlaanderen hoeft geen compromissen te sluiten. Je geniet van ruimte, vrijheid, rust, een hoog veiligheidsgevoel en een gunstige prijs-kwaliteitverhouding. In Zeeuws-Vlaanderen kost een gemiddelde woning minder dan in andere regio's. Bovendien heb je hier gemiddeld drie keer zoveel ruimte dan in de rest van Nederland: zo’n 6.800 m² per persoon. Je betaalt minder en krijgt meer!

Door de unieke ligging van Zeeuws-Vlaanderen tussen de Westerschelde en Vlaanderen, is het bijzonder om hier te wonen. Je woont dicht bij België: op een half uur sta je in Brugge, Gent of Antwerpen. En belangrijker; Zeeuws-Vlaanderen kent geen files. Alles is hier vlot te bereiken. Zeeuws-Vlaanderen kent een rijke historie. En daarnaast kan je rekenen op moderne voorzieningen. Er zijn uitstekende medische faciliteiten, goede scholen, vele culturele en sportieve activiteiten en gezellige evenementen.

Vergeleken met de rest van Nederland zijn de onroerendgoedprijzen in Zeeuws-Vlaanderen zeer aantrekkelijk. Op de website van de Vereniging Eigen Huis kan je een vergelijking maken tussen Nederland, Zeeland en een gemeente in Zeeuws-Vlaanderen. Ben je op zoek naar een woning of appartement in de stad? Woon je liever in een ruim huis in een gezellig dorp? Of zoek je een woning in de polder of aan de kust? Het aanbod is Zeeuws-Vlaanderen is zeer ruim. Verschillende vastgoedadviseurs en makelaars kunnen je helpen bij jouw zoektocht naar de perfecte stek in Zeeuws-Vlaanderen. Een overzicht van wat er in Zeeuws-Vlaanderen te koop is in de bestaande bouw, vind je op de website van Stichting Zeeuws&Vlaanderen.

Starterslening gemeente Hulst

Ben je starter op de woningmarkt? Heb je een eerste woning op het oog, maar is je inkomen te laag voor de hypotheek? Dan hoef je je droomhuis niet te laten schieten. In de gemeente Hulst kun je een starterslening aanvragen: een extra lening bovenop je hypotheek. Meer informatie vind je op de website van de gemeente Hulst.