Wat is Onbegrensdzeeuwsvlaanderen?

Onbegrensdzeeuwsvlaanderen is een samenwerking tussen de drie Zeeuws-Vlaamse gemeenten (Hulst, Sluis en Terneuzen), het bedrijfsleven en verschillende organisaties in Zeeuws-Vlaanderen. Samen voeren we activiteiten uit die Zeeuws-Vlaanderen versterken als gebied op zich en als onderdeel van de grensoverschrijdende Euregio Scheldemond. We richten ons hierbij op de thema’s wonen, werken, arbeidsmarkt, opleiding en voorzieningenniveau en zijn er voor geïnteresseerden aan beide kanten van de grens.

Zeeuws-Vlaanderen ligt letterlijk en figuurlijk op de grens tussen Nederland en België, waardoor veel invloeden en tegenstellingen in Zeeuws-Vlaanderen samenkomen. Bijvoorbeeld de bourgondische invloeden uit Vlaanderen en culinaire invloeden uit Zeeland. De grens tussen water en land. De tegenstelling tussen de dynamiek in het havengebied en de rust en ruimte op het platteland. Zeeuws-Vlaanderen is onbegrensd in wonen, werken en beleven. Wij laten je graag deze onbegrensde mogelijkheden zien!

Logo Onbegrensd Zeeuws-Vlaanderen
Missie Onbegrensd Zeeuws-Vlaanderen

Het uitvoeren van gezamenlijke activiteiten, die Zeeuws-Vlaanderen versterken als gebied als geheel en als onderdeel van de grensoverschrijdende Euregio Scheldemond die van belang zijn voor de burgers aan beide zijden van de grens en voor geïnteresseerden in de regio. Het jaarverslag van 2020 is hier te zien.