Huren in Zeeuws-Vlaanderen

Wie kiest voor wonen in Zeeuws-Vlaanderen hoeft geen compromissen te sluiten. Je geniet van ruimte, vrijheid, rust, een hoog veiligheidsgevoel en een gunstige prijs-kwaliteitverhouding. In Zeeuws-Vlaanderen kost een gemiddelde woning minder dan in andere regio's. Bovendien heb je hier gemiddeld drie keer zoveel ruimte dan in de rest van Nederland: zo’n 6.800 m² per persoon. Je betaalt minder en krijgt meer!

Door de unieke ligging van Zeeuws-Vlaanderen tussen de Westerschelde en Vlaanderen, is het bijzonder om hier te wonen. Je woont dicht bij België: op een half uur sta je in Brugge, Gent of Antwerpen. En belangrijker; Zeeuws-Vlaanderen kent geen files. Alles is hier vlot te bereiken. Zeeuws-Vlaanderen kent een rijke historie. En daarnaast kan je rekenen op moderne voorzieningen. Er zijn uitstekende medische faciliteiten, goede scholen, vele culturele en sportieve activiteiten en gezellige evenementen.

Wil je je (nog) niet vastleggen op woongebied of vastzitten aan een hypotheek? Dan is huren een prima oplossing. In Zeeuws-Vlaanderen zijn genoeg huurwoningen te vinden. Er zijn woningen in alle soorten en maten te huur.  De huurprijzen beginnen vanaf € 350,- per maand en de wachtlijsten zijn niet lang.

We kennen hier drie grote woningbouwcorporaties:

Logo Woongoed Zeeuws-Vlaanderen

Woongoed Zeeuws-Vlaanderen

Woongoed Zeeuws-Vlaanderen heeft zo’n 6.000 woningen in bezit en beheer. Je kunt bij deze woningcorporatie een woning huren in veertig kernen door heel Zeeuws-Vlaanderen. Naast het verhuren van woningen, worden er ook regelmatig woningen verkocht. Op hun website vind je onder andere informatie over het woningbezit en de dienstverlening.

Meer informatie
Logo Woonstichting Hulst

Woonstichting Hulst

Woonstichting Hulst biedt in de kern Hulst een keuze uit ruim 1.500 sociale huurwoningen aan. Het woningbestand is opgebouwd uit diverse type woningen: gezinswoningen, seniorenwoningen, aanleunwoningen en appartementen in diverse kernen, wijken en prijsklassen.
Ook is bij een aantal woningen is een zorgverlenende instantie betrokken. Comfortabele huisvesting in een beschermde omgeving met zo nodig zorg dicht bij de hand, wordt door veel huurders op prijs gesteld. Op hun website vind je meer informatie.

Meer informatie
Logo Clavis

Clavis

Clavis beheert als woningcorporatie zo’n 2.500 woningen in Terneuzen en Sluiskil. Zij richten zich op het verhuren, beheren, ontwikkelen en verkopen van onroerend goed. Clavis richt zich vooral op het bieden van perspectief aan mensen met minder kansen op de woningmarkt. Op de website vind je meer informatie.

Meer informatie