Met zo'n 150 enthousiaste deelnemers, 24 boeiende sprekers en workshopbegeleiders, een fijn welkom door burgemeester Marga Vermue, een interessante keynote van Dimitri Barbe en een inspirerende catch of the day met Santina Driesen, Ann Tavernier en wethouder Jean-Paul Hageman blikken we terug op het geslaagde event LEt'S go ONBEGRENSD. Dit alles werd enthousiast aan elkaar gepraat door Lieneke de Wolf.

Samen werken we aan een arbeidsmarkt, woningmarkt en een duurzame Euregio Scheldemond waar de grens een minimale rol speelt. Dat hebben we op 5 oktober 2022 op de unieke locatie van de Verbeke Foundation bewezen.

Op de hoogte blijven

Kon je niet bij het event aanwezig zijn? Ben je benieuwd hoe het is geweest? Of wil je gewoon nog even nagenieten? Bekijk dan onze aftermovie om de sfeer op te snuiven. Op de LinkedInpagina's van de Lerende Euregio Scheldemond (LES) en OnbegrensdZeeuwsVlaanderen houden we je ook graag in de toekomst op de hoogte van onze activiteiten.


We merken dat het event heel wat energie heeft gebracht. Veel deelnemers zijn benieuwd naar lopende initiatieven en vragen om in contact te komen of te blijven met elkaar. Dit juichen wij alleen maar toe! Om iedereen die kans te bieden, hebben we een LinkedIngroep aangemaakt rond het event. Aansluiten kan via www.linkedin.com/groups/12722397. We nodigen je van harte uit om lid te worden. Nodig gerust ook andere contacten uit waarvoor dit interessant kan zijn. Ook de foto's van het event zijn op deze pagina terug te vinden.


Bedankt!

We hopen dat alle deelnemers, sprekers en workshopbegeleiders met net zoveel energie terugkijken op LEt'S go ONBEGRENSD dan dat wij doen. En dat de ambitie om samen te werken op deze drie thema's alleen maar groter is geworden. Bedankt aan alle sprekers en workshopbegeleiders voor het delen van hun kennis, ervaring en enthousiasme. En bedankt aan alle deelnemers voor de interesse en deelname!