Naar overzicht

Over deze functie

Maak je wereld, solliciteer bij Scalda op de volgende vacature:

 

Per direct binnen de dienst BVO, team HRM, op locatie Terneuzen

Medewerker salarisadministratie (0,5 fte)

 

Team HRM draagt bij aan het creëren van een inspirerende en gezonde werkomgeving waarin optimaal kan worden samengewerkt om de op elkaar afgestemde ambities van de organisatie en de medewerkers nu en in de toekomst waar te maken en waarvoor medewerkers hun talenten kunnen inzetten en ontwikkelen.

 

De functie:
Als medewerker salarisadministratie ben je verantwoordelijk voor de correcte afhandeling van de salaris-, personeels- en verzuimadministratie. Daarbij zorg je voor de juiste toepassing van (CAO)afspraken en verstrek je informatie aan medewerkers over salarissen, relevante wet- en regelgeving en (management) informatie uit het personeelsinformatiesysteem. Daarnaast adviseer je over het inrichten en verbeteren van werkprocessen.

 

Wat vragen we van je?

  • Relevante opleiding op minimaal MBO-niveau en (ruime) ervaring in het vakgebied;
  • affiniteit met HR-applicaties;
  • kennis van en inzicht in relevante wet- en regelgeving op het gebied van financiële- en personele arbeidsvoorwaarden;
  • vaardig in het nauwkeurig en zorgvuldig verwerken van gegevens;
  • communicatieve en schriftelijke vaardigheden;
  • dienstverlenende vaardigheid;
  • organisatietalent;
  • proactief en initiatiefrijk.

 

Wat bieden we je?

De functie is conform het generieke functieprofiel medewerker dienstverlening D en wordt gewaardeerd in functieschaal 7 (min. € 2.449,00 / max. € 3.623,00). Salaris en overige voorwaarden zijn conform cao mbo.

Het betreft in eerste instantie een tijdelijk contract. Na deze periode kan, bij goed functioneren en voldoende formatieruimte, het contract verlengd worden dan wel een benoeming voor onbepaalde tijd in deze functie volgen.

 

Informatie:
Voor informatie over de vacature kun je contact opnemen met Monica van Rotten, Hoofd Human Resources, telefoonnummer 06-11623271.

 

De procedure:
De vacature wordt gelijktijdig zowel in- als extern vacant gesteld. Interne kandidaten hebben, bij gebleken geschiktheid, voorrang in de procedure. Je kunt tot en met maandag 6 mei 2024 via https://www.scalda.nl/vacatures solliciteren. Sollicitaties die niet via de website binnenkomen kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 14 mei 2024.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kenmerken

Bedrijfsnaam
Scalda
Uren
16 tot 24 uur
Niveau
MBO
Ervaring
n.v.t.

Geïnteresseerd?

Neem contact op met Dhr. Koen Rodrigus