Naar overzicht

Over deze functie

Vacature Norden Shipyard     
Elektricien op Scheepswerf

Hicri Ercili, het moederbedrijf gevestigd in Turkije, heeft zich nu uitgebreid naar Zeeuws- Vlaanderen, met meerdere vestigingen en diverse branches, waaronder Logistics, Chemicals, en Water Treatment. Binnen het bedrijf zijn er verschillende vacatures beschikbaar, met name voor elektriciens.
Ben jij een gepassioneerde elektricien op zoek naar een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is? Dan hebben wij de perfecte kans voor jou! Als elektricien op onze scheepswerf ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van elektrische installaties en onderhoudswerkzaamheden aan diverse scheepssystemen.

Wie zoeken we?
Wij zijn op zoek naar een elektricien met een MBO-diploma Elektrotechniek of vergelijkbare ervaring op dit vakgebied. Je hebt een passie voor techniek en bent gedreven om kwaliteitswerk af te leveren. Ervaring binnen de scheepsbouwsector is een pluspunt, maar geen vereiste.

Functieomschrijving:
 - Installeren, onderhouden en repareren van elektrische systemen aan boord van schepen
 - Uitvoeren van elektrische inspecties en het oplossen van storingen
 - Samenwerken met andere vakmensen en afdelingen om projecten succesvol af te ronden   - Naleven van veiligheidsvoorschriften en procedures om een veilige werkomgeving te waarborgen

Ben jij klaar voor deze uitdagende rol als elektricien op onze scheepswerf?

Wat bieden wij:
- Cao Metaal en Techniek
- Vrijheid van werken in een stimulerende omgeving
- Flexibiliteit van beide kanten voor een goede werk-privébalans
- Uitstekende doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf
- Mogelijkheid tot verdere opleiding en ontwikkeling

Reageren?
Ben jij klaar voor deze uitdagende rol als elektricien op onze scheepswerf? Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button. Als je voordat je op “verzenden”drukt nog vragen hebt, Bel dan naar ons, 06 10 70 60 70. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in ons team!

 

Kenmerken

Bedrijfsnaam
Volleman Consultants
Uren
Meer dan 32 uur
Niveau
MBO
Ervaring
Ervaren

Geïnteresseerd?

Neem contact op met Mevr. Emmie Volleman