Naar overzicht

Over deze functie

Zorg jij ervoor dat de processen van DOW tot de wereldtop blijven behoren?

Wat ga je doen?
Als Equipment Reliability Strategy Engineer ligt jouw focus op het optimaliseren van installatieprestaties op het gebied van technische betrouwbaarheid en onderhoudskosten. In deze rol lever je een hele concrete bijdrage aan onze onderhoudsprocessen en resultaten bij de fabrieken van Dow. Je bent werkzaam aan projecten die betrekking hebben op de uitvoering van onderhoud aan de installaties en zorgt voor een verhoging van de betrouwbaarheid. Jij coördineert de maintenance strategie voor de plants op het gebied van risico's en betrouwbaarheid. Dit doe je door samen te werken met collega's in onderhoud, productie en procesbeheer van de betreffende installatie. Het interessante aan de functie van Equipment Reliability Strategy Engineer is dat je in een fabriek verschillende projecten uitvoert die concreet bijdragen aan het resultaat van heel Dow Terneuzen. Iedere fabriek is anders qua collega's, sfeer, hiërarchie, maar ook qua techniek en processen wat jouw werk afwisselend en uitdagend maakt. Om verbeteringen goed door te kunnen voeren zit je dan ook met verschillende partijen om tafel: van management tot en met de mensen op de werkvloer. Het kan namelijk wel eens voorkomen dat je acuut moet assisteren wanneer er een technisch probleem is. Kortom: een baan waarin je zowel strategisch als praktisch aan het werk bent.

Wat kun jij?
  • heb jij een bachelor of master diploma in een technisch richting?
  • kun jij jouw onderhoudservaringen op het gebied van betrouwbaarheid, beschikbaarheid en onderhoudskosten delen met collega's bij Dow?
  • ben je goed in het managen van de verschillende stakeholders?
  • beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift?

Wat krijg je?
  • Een prachtig salaris bij een schitterend internationaal bedrijf
  • 28 vakantiedagen & vakantiegeld
  • Een 13e maand
  • Reiskosten en eventuele tunnelkosten worden vergoed

Dow combineert wereldwijde breedte, integratie en schaalgrootte van activa, gerichte innovatie en expertise op het gebied van materiaalwetenschappen, toonaangevende zakelijke posities en leiderschap op het gebied van milieu, maatschappij en bestuur om winstgevende groei te realiseren en bij te dragen aan een duurzame toekomst. In de Benelux heeft Dow 7 vestigingen waar meer dan 4000 professionals van meer dan 50 nationaliteiten werken op het gebied van supply chain, onderzoek en ontwikkeling, productie en engineering, milieu, gezondheid en veiligheid, duurzaamheid, informatiesystemen en meer. In Nederland heeft Dow productielocaties in Terneuzen, Dordrecht en Delfzijl. Dow Terneuzen is de tweede grootste productielocatie wereldwijd en het kloppend hart van enkele van de bedrijfsfuncties zoals de Integrated Supply Chain organisatie, Human Resources en Finance die samenwerken om duurzame oplossingen aan hun partners in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en India aan te bieden.

Kenmerken

Bedrijfsnaam
Wiertz Company - De Pooter
Locatie(s)
4542NM, Hoek
Uren
Meer dan 32 uur
Niveau
HBO
Ervaring
Semi-Starter/Young Professional

Geïnteresseerd?

Neem contact op met Wiertz Company - De Pooter