Naar overzicht

Over deze functie

Sta jij als chef voor hoge kwaliteit, visueel aantrekkelijke gerechten en verrassende smaakcombinaties? En wil je graag aan de slag bij een luxe restaurant waar gerechten en wijnen van hoge kwaliteit worden geserveerd?Ga dan aan de slag als zelfstandig werkend kok / chef de partie bij onze opdrachtgever. Het bedrijfOnze opdrachtgever heeft een restaurant in het hogere segment. Zij serveren vaste menu's met perfecte wijncombinaties in aantrekkelijke arrangementen. Dagelijks wordt een wisselend menu geserveerd, als zelfstandig werkend kok ga je daarom steeds met nieuwe ingrediënten aan de slag. De focus van de keuken in dit restaurant ligt op de Aziatische cuisine en vis gerechten. De functieAls zelfstandig werkend kok / chef de partie werk je direct onder de chef kok en voer je zijn opdrachten uit. Je gaat vervolgens zelfstandig aan de slag in de keuken, met de gerechten van het dagmenu. Daarnaast stuur je zelf de chefs onder jou aan. Samen met het team zorg je voor een geslaagde lunch- en avond dienst, met tevreden klanten.  Het betreft een fulltime functie voor een jaar rond. De startdatum van deze functie is 1 oktober. Bij wederzijdse tevredenheid ligt een vaste aanstelling in het verschiet. De beloning wordt ingeschaald conform horeca CAO.  Wil jij graag jouw kookkunsten laten zien in deze luxe keuken?Solliciteer dan via de groene button hieronder. Vul het formulier in en voeg je CV bij. Na ontvangst van je sollicitatie nemen we spoedig contact met je op.

Kenmerken

Bedrijfsnaam
Matchpoint Banen
Locatie(s)
Sluis
Uren
Meer dan 32 uur
Niveau
MBO
Ervaring
Semi-Starter/Young Professional
Ervaren

Geïnteresseerd?

Neem contact op met Mevr. Romy van Voren