Naar overzicht

Over deze functie

Deze vacature is beëindigd, kijk in het vacatureoverzicht voor andere vacatures!
Jij functioneert het beste als je zelfstandig aan de slag kan en je vind het leuk om op diverse locaties werkzaam te zijn. Lees dan snel verder!

Hoe ziet jouw werkdag er uit?
Kort gezegd: Jij zorgt voor het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud aan de ontwateringsinstallaties en andere randapparatuur. Je dient in staat te zijn allround onderhoudswerkzaamheden uit te kunnen voeren om zodoende de leverbetrouwbaarheid richting onze opdrachtgevers op een hoog niveau te houden. Vanzelfsprekend voer je je werkzaamheden veilig uit.

Ondanks dat je vaak op verschillende locaties werkt komen jouw werkzaamheden wel overeen. Jij bent namelijk verantwoordelijk voor het analyseren en verhelpen van complexe storingen. Daarbij inventariseer je welke onderhoudsmaterialen je hiervoor nodig hebt en zorgt dat deze worden besteld, ook rapporteer je de onderhoudswerkzaamheden. Je doet voorstellen voor verbeteringen en zorgt dat je veilig kan werken. Uiteraard zorg je er voor dat je werkplek netjes is opgeruimd.

Vanuit ’s-Gravenpolder kom je te werken in een team van 6 monteurs o.l.v. een coördinator. Het werk zelf vindt plaats zowel in ’s-Gravenpolder als ook op de verschillende locaties in binnen-en buitenland van de opdrachtgevers.

Ons aanbod
Ik bied jou een fulltime functie in een bedrijf met een duidelijke toekomstvisie! Onderdeel van deze functie is ook een consignatiedienst in de avonden, weekenden en op feestdagen.

Wil jij graag aan de slag in deze functie? Dit heb je nodig:
  • Allround technische kennis en 1 of meer specialismen op mechanisch, elektrisch, hydraulisch of pneumatisch gebied.
  • Een rijbewijs B.
  • Een geldig VCA Basis certificaat.
  • Ervaring in een technische en/of ondersteunende functie.

Waarom werken bij dit bedrijf?
Onze opdrachtgever richt zich op het aanbieden van diensten op het gebied van slibontwatering en afvalwaterbehandeling op locatie van de klant.

Kenmerken

Bedrijfsnaam
Wiertz Company - De Pooter
Locatie(s)
4431NK, 's-Gravenpolder
Uren
Meer dan 32 uur
Niveau
MBO
Ervaring
Geen ervaring/Starter