Voor ieder wat wils

Muziek, cultuur, culinair, folklore en kunst. Het past allemaal bij de ongedwongen Zeeuws-Vlaamse sfeer. Muziek maken of ernaar luisteren, u kunt hier uw hart ophalen tijdens een avond uit of bij één van de vele evenementen die deze regio kent.

In alle drie de gemeenten worden er vele festivals en evenementen georganiseerd. Een uitgebreid overzicht hiervan kan je vinden op de websites van de drie gemeenten: Hulst , Terneuzen en Sluis.

Op de evenementenkalender kan je precies zien wat er allemaal wanneer te doen is, zodat je niets hoeft te missen! Ook verschillende Belgische discotheken liggen op een steenworp afstand van Zeeuws-Vlaanderen.

Het Scheldetheater in Terneuzen en het Ledeltheater in Oostburg verzorgen jaarlijks veel muzikale voorstellingen. Ook zijn er diverse festivals te vinden in Zeeuws-Vlaanderen, zoals Vestrock, Graauwrock en Weitjerock. Hier staan niet alleen grotere acts het podium, maar krijgen ook regionale bands de kans om te laten zien wat ze in hun mars hebben. Het Festival van Zeeuws-Vlaanderen is een vaste waarde op de Zeeuwse culturele agenda en tegelijk een 'cultureel boegbeeld' en ambassadeur voor de regio Zeeuws-Vlaanderen. 

Ook meerdaagse evenementen met markten en entertainment zijn in onze regio volop aanwezig. Bijvoorbeeld de Havendagen in Terneuzen en de Visserijfeesten in Breskens.

Kortom, er is genoeg te beleven! Ontdek het zelf in het bruisende Zeeuws-Vlaanderen!