Voetbal, tennis, golf, padel...

Voetbal, tennis, golf, hockey, atletiek, volleybal, badminton, turnen, bridge, zwemmen, fitness, boogschieten, korfbal, paardrijden, motorsport, tafeltennis, biljart, wielrennen, squash, honkbal... je kunt het allemaal doen in Zeeuws-Vlaanderen! Ook de nieuwe en populaire sport padel, een combinatie van squash en tennis, kun je bij meerdere sportverenigingen in Zeeuws-Vlaanderen beoefenen. 

Zoals je kan lezen, zijn de sportmogelijkheden hier talrijk en divers. De regio kent een rijk verenigingsleven. Er zijn hoogwaardige sportaccommodaties waaronder golfbanen, diverse binnen- en buitenzwembaden, moderne sportcomplexen, voetbalvelden, tennisvelden en zelfs een zweefvliegveld en een indoor skipiste.

Raadpleeg het overzicht van alle sportmogelijkheden en -verenigingen in de gemeente Hulst, Sluis en Terneuzen.

Sociale binding

Naast dat sporten leuk is om te doen en goed is voor de gezondheid, levert het vaak ook nieuwe sociale contacten op. De sportvereniging als ontmoetingsplek zorgt voor sociale binding en participatie. Neem eens een kijkje bij de één van de Zeeuws-Vlaamse sportverenigingen en laat je informeren over de mogelijkheden.

 

Wist je dat...

... er meer dan tien binnen- en buitenzwembaden in Zeeuws-Vlaanderen zijn? Heerlijk om af te koelen tijdens warme zomerdagen of om wekelijks een aantal baantjes te trekken. 

Foto Skipiste Terneuzen
Foto Motorcross
Foto Voetbal