workshop intuitieve ontwikkeling door Liesbeth Jusia

Breskens

Onze soul - ook wel spirit, ziel of essentie - is uniek. In het leven laten wij ons afleiden, verleiden of misleiden door uiteenlopende situaties en door fysieke/materiële zaken, daarin gaan wij voorbij aan de kracht van ons eigen spirit. Of durven wij daar niet op te vertrouwen. Hoe komt dat? Want hoe meer je focust op je binnenwereld, des te minder zal de “buitenwereld” je raken of je uit evenwicht brengen. Je creëert niet alleen meer balans in en voor jezelf (en voor anderen), het vergroot ook je zelfvertrouwen en weerbaarheid. Want om Star Wars te citeren: “the force is strong with all of us”, niet alleen met Luke Skywalker!
Soul on Saturday is een reeks van 4 workshops. Iedere workshop kent een thema waarin we ingaan op factoren die van invloed zijn op je persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Waar het vooral om gaat is je letterlijk bewust zijn wie je bent, want daar begint alles mee.

De workshop is open voor iedereen, ongeacht wie je bent of wat je doet. Ieder mens is uniek en ieder volgt een eigen pad in persoonlijke ontwikkeling. En dat is oneindig!

Locatie

Adres: 
Veerhaven 3
Stad: 
Breskens
E-mail: 
qi-biotaria@zeelandnet.nl
Telefoonnummer: 
+31647032113
Openingsdagen: 
19-01-2019
09:30 tot 13:30

Meer informatie

Van Vlaanderen naar ZeeuwsVlaanderen
Stichting Rootz Zeeuws-Vlaanderen
Facts & Figures

Ontwerp & realisatie: Nilsson