Lezing Opgesloten in een piramide

Breskens

Opgesloten in een piramide
Hoe 13.000 jaar misleiding en manipulatie ons wist te ketenen - en hoe daaraan te ontsnappen

Overal op Aarde zijn maatschappelijke piramidestructuren ontstaan met slechts enkele mensen aan de top: een machtsstructuur die ieder mens tot slaaf lijkt te maken.
In deze lezing n.a.v. zijn nieuwe boek met de bovenstaande titel, laat Peter Toonen zien hoe in de afgelopen 13.000 jaar (dus na de IJstijd) niet een dierlijke survival of the fittest, maar bepaalde religieuze en buitenaardse impulsen de aanzet gaven tot het vestigen van landbouw, veeteelt, vaste nederzettingen en op de duur steden en staten die steeds groter en machtiger werden.
Rond 2012 werden steeds meer mensen ervan bewust dat er op Aarde hyperdimensionele krachten werkzaam zijn die de mensheid gevangen willen houden in een een kunstmatig geschapen veld dat we kennen als de controle-Matrix.
Hoe ziet die Matrix eruit? Wat zijn de krachten hierachter en wat was en is hiervan de bedoeling?

Peter wil vooral ook praktische tips aanreiken over hoe om te gaan met deze tijd van transitie. We kunnen nu naar een open cirkel van gelijkheid en transparantie, van top-down naar bottom-up: collectieve en coöperatieve organisaties waarin geluisterd wordt naar intuïtie en gehandeld wordt vanuit het hart. Hoe zou dat er uitzien? Of zijn we verslaafd aan oude patronen, zoals die waarin anderen 'boven ons' alles voor ons regelen?
Er is lang en hard gewerkt aan dit boek en Peter zal vooral ook vertellen hoe hij door het schrijven ervan zijn eigen kracht weer heeft terug moeten en kunnen vinden. Het beschrijven van de krachten die onze illusionaire wereld vormen, bleek voor hem een onderzoek naar zijn eigen diepere en ongebruikte potentieel.
We zijn naast schepsels ook scheppers op en van deze planeet. Wat gaan we scheppen?

Peter Toonen
Peter (1958)is coach, inspirator, verteller en schrijver van negen boeken en vele artikelen vooral over de Maya kalenders. Al meer dan twintig jaar verschijnen regelmatig publicaties en columns van hem en interviews met hem in diverse tijdschriften (o.a. Libelle, Elegance, de Telegraaf, de Volkskrant, NRC, Onkruid, Ode, Spiegelbeeld, ParaVisie) over deze en andere onderwerpen.
In de afgelopen jaren heeft hij zich toegelegd op het onderzoeken en beschrijven van de structuren die in onze huidige realiteit aanwezig zijn en de fenomenen die daarvan het resultaat zijn. De combinatie van zijn passie voor tijd en geschiedenis en zijn vermogen de energetische aard van zaken in beeld te brengen, benut hij graag om het onzichtbare zichtbaar te maken.
Peter heeft in 2006 de opleiding Energetisch Coach opgezet die in 2013 is veranderd in de opleiding Bewustzijns Coach te Utrecht en Roosendaal.
In 2003 won hij de Frontier Award voor zijn grensverleggende werk op het gebied van wetenschap en spiritualiteit. Via landelijke radio en tv (RTL, TROS, VARA, NOS, NRCV, KRO, etc.) werd hij bekend als '2012 deskundige'. Zijn motto is Hou het simpel. Maar ook: De enige werkelijke groei is die van bewustzijn.
Peter's websites: www.mayatijd.nl. en www.peter-toonen.nl

Graag aanmelden vóór 1 maart.
Aanmelden voor deze lezing kan via de mail hallo@qi-breskens.com
Je krijgt van ons een mail met daarin een betaalverzoek, als deze is voldaan is je aanmelding definitief.

Mogelijk interessant voor jou:
Zondag 17 maart is het mogelijk deel te nemen aan een dagworkshop nav deze lezing! Info over deze workshop kun je later terugvinden op onze website op de agenda.

Lieve groet Petra en team Qi

Locatie

Adres: 
Veerhaven 3
Stad: 
Breskens
E-mail: 
qi-biotaria@zeelandnet.nl
Telefoonnummer: 
+31647032113
Openingsdagen: 
16-03-2019
19:30 tot 22:00

Meer informatie

Van Vlaanderen naar ZeeuwsVlaanderen
Stichting Rootz Zeeuws-Vlaanderen
Facts & Figures

Ontwerp & realisatie: Nilsson