Lentewandeling Aardenburg

Aardenburg

Golfslag met als uitvalsbasis Vertoeving Het Lam in Aardenburg start met een NIEUWE reeks activiteiten, namelijk een reeks van vier wandelingen, elk seizoen één.

 De eerste wandeling zal plaatsvinden op paaszaterdagochtend 20 april 2019 en start om 9.15 uur vanuit Vertoeving Het Lam, Weststraat 37 in Aardenburg. De wandeling wordt afgesloten met een eenvoudige maaltijd.

Tijdens de ochtend van paaszaterdag 20 april 2019 kan je voor het eerst mee op stap in een nieuwe reeks van wandelingen die Golfslag organiseert. Elk seizoen staat er één wandeling op het programma met telkens een thema geïnspireerd op de stilte. De eerste wandeling gaat van Aardenburg naar Heille en loopt via een andere weg weer terug naar het startpunt.

 

Alhoewel wandelen het grootste deel uitmaakt van het programma staat inspiratie en het soms in stilte luisteren naar de natuur en de geest centraal. Het programma is als volgt: een kennismaking met de medewandelaars en een inleiding over het thema van deze wandeling ‘Stilte bewaren is kracht’ en een woordje uitleg over een creatieve opdracht uit te voeren tijdens de wandeling. Je gaat op pad onder begeleiding van Hendrik De Vriese en Marijn Vermet. Onderweg deel je ervaringen. Aan het eind van de tocht is een eenvoudige maaltijd voorzien.

 

De activiteit gaat van start in Vertoeving Het Lam, Weststraat 37 in Aardenburg. Gelieve aanwezig te zijn om 9.15 uur. Om 13 uur wordt de maaltijd afgesloten. De wandeling is ongeveer 6,5 kilometer en stapschoenen of laarzen zijn aangewezen. Deelnemen kost € 12,50 per persoon, maaltijd en een boekje met de vier wandelingen inbegrepen. Vooraf aanmelden is gewenst. Dat kan via info@golfslag.eu of via de website www.golfslag.eu. Op de website vindt u ook meer informatie over de activiteit.

 

Stilte kan helpen om troebel water weer helder te laten worden. Stilte kan ons laten aanvoelen waar het voor onszelf op aankomt. Stilte kan nieuwe krachten in ons losmaken. Stilte maakt ons ontvankelijk voor creativiteit. Samen of alleen in stilte wandelen kan lichaam en ziel met elkaar verbinden en mensen nader tot elkaar brengen.

 

.

Locatie

Adres: 
Weststraat 37
Stad: 
Aardenburg
E-mail: 
info@golfslag.eu
Telefoonnummer: 
0117 492907
Openingsdagen: 
20-04-2019
09:15 tot 13:00

Meer informatie

Van Vlaanderen naar ZeeuwsVlaanderen
Stichting Rootz Zeeuws-Vlaanderen
Facts & Figures

Ontwerp & realisatie: Nilsson