Charlotte's Pompoenfestijn

IJzendijke

7 en 8 september is het weer zover! Het Pompoenfestijn bij Charlotte's Pompoenen! Dit jaar met meer dan 400 verschillende soorten pompoenen, kallebassen, lagnaria’s, sierkomkommers, pepers en aubergines.

De poorten gaan open om 10.00u en dicht om 17.00u. Ook dit jaar hebben we weer onze Pompoenkatapult! De pompoenen vliegen wel 300 meter ver! Naast deze attractie zijn er nog allerlei andere leuke activiteiten voor jong en oud. Onder andere rondleidingen door de kassen en op het veld met de tractorrail, pompoenboogschieten, ponyrijden, kinderactiviteiten en nog veel meer.

In de Deco shop kunt u mooie creaties vinden gemaakt met pompoenen , maar ook alle producten die gemaakt worden van pompoen.

Deze 2 dagen worden opgevrolijkt door af en toe een live muziek optreden.Ook vele kraampjes laten zien wat er te doen is met pompoen!

Een chef-kok verzorgt op zondag 8 september een uitgebreide brunch in de kas tussen de lagnaria`s. Er zullen verschillende gerechten gemaakt worden van pompoen, laat je zeker verassen (van te voren opgeven).

Verder zijn er allerlei lekkernijen pompoenfriet, pompoenwafels, soep, pompoen cake en nog veel meer.

Gezellig een dagje er op uit voor jong en oud , nieuwsgierig?
Spring binnen!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op via 0610327188 of stuur ons een mail info@charlottespompoenen.nl

Locatie

Adres: 
Watervlietseweg 15
Stad: 
IJzendijke
E-mail: 
info@charlottespompoenen.nl
Telefoonnummer: 
+31640358969
Openingsdagen: 
07-09-2019 tot 08-09-2019
10:00 tot 17:00

Meer informatie

Van Vlaanderen naar ZeeuwsVlaanderen
Stichting Rootz Zeeuws-Vlaanderen
Facts & Figures

Ontwerp & realisatie: Nilsson