Woonomgeving

Daar word je een ander mens van... een Zeeuws-Vlaming.

vissen

Wonen in Zeeuws-Vlaanderen is bijzonder, door de unieke ligging tussen de Westerschelde en Vlaanderen. Maar toch, hoewel de charmes van het water en de zuiderburen steeds merkbaar zijn, gaat in het dagelijkse leven ook hier alles gewoon zijn gangetje. Alleen is het allemaal iets minder hectisch. Er zijn geen files, er is weinig criminaliteit en de mensen zorgen nog voor elkaar. Daar word je een ander mens van... een Zeeuws-Vlaming.

De geboren en getogen Zeeuws-Vlaming is een vrijbuiter, een beetje cynisch met een knipoog. Maar hij houdt net als de Vlamingen vooral van gezelligheid, ook samen met u, zijn nieuwe buren! Voor welke gemeente u ook kiest, u zult zich er snel thuis voelen!

Uiteraard is Zeeuws-Vlaanderen gewoon een stukje Nederland, maar de problemen van de grote steden komen hier niet of nauwelijks voor. Als u vergeten bent de achterdeur op slot te doen, is er nog geen paniek. Vaak hebben buren gewoon de sleutel en ze helpen graag. Een goede omgang met de andere mensen in de straat of buurt is hier nog heel normaal. Zo'n woonomgeving is onbetaalbaar!

Van Vlaanderen naar ZeeuwsVlaanderen
Stichting Rootz Zeeuws-Vlaanderen
Facts & Figures

Ontwerp & realisatie: Nilsson