Huren in Zeeuws-Vlaanderen

Wilt u zich nog niet vastleggen op woongebied? Dan is huren een prima oplossing. Huurwoningen worden in de hele regio Zeeuws-Vlaanderen aangeboden door drie grote woningcorporaties. Er zijn woningen in alle soorten en maten te huur. De huurprijzen beginnen vanaf € 350,- per maand en de wachtlijsten zijn niet lang.

Logo Woongoed Zeeuws-Vlaanderen

Woongoed Zeeuws-Vlaanderen

Woongoed Zeeuws-Vlaanderen heeft zo’n 6.000 woningen in bezit en beheer. U kunt bij deze woningcorporatie een woning huren in veertig kernen door heel Zeeuws-Vlaanderen. Naast het verhuren van woningen, hebben ze tal van andere (woon)activiteiten. Op de website vindt u onder andere informatie over het woningbezit en de dienstverlening.

Meer informatie
Logo Woonstichting Hulst

Woonstichting Hulst

Woonstichting Hulst biedt u een keuze uit ruim 1.500 sociale huurwoningen in de kern Hulst. Het woningbestand is opgebouwd uit diverse type woningen: gezinswoningen, seniorenwoningen, aanleunwoningen en appartementen in diverse prijsklassen. Bij een groot aantal woningen is een zorgverlenende instantie betrokken. Comfortabele huisvesting in een beschermde omgeving met zo nodig zorg dicht bij de hand, wordt door veel huurders op prijs gesteld. Op de website vindt u meer informatie.

Meer informatie
Logo Clavis

Clavis

Clavis beheert als woningcorporatie zo’n 2.500 woningen in Terneuzen en Sluiskil. Zij richten zich op het verhuren, beheren, ontwikkelen en verkopen van onroerend goed. Clavis richt zich vooral op het bieden van perspectief aan mensen met minder kansen op de woningmarkt. Op de website vindt u meer informatie.

Meer informatie