Naar overzicht

Over deze functie

Jij zorgt ervoor dat projecten op het gebied van infrastructuur, beheer en onderhoud goed uitgevoerd worden. In deze opdracht van een jaar maak jij kennis met een groot en internationaal havenbedrijf.

Wat doe je als Civiel Technisch Engineer?
De afdeling waar je gaat werken verantwoordelijk voor de ontwikkeling, realisatie en het beheer van alle infrastructuur en terreinen binnen het beheersgebied van onze opdrachtgever. Als trainee ga je meewerken aan alle fasen van civieltechnische projecten. Daarbij werk je veelal in multidisciplinaire projectteams. Je bent zowel betrokken bij het voorbereiden van onderhoudswerken als het behandelen klantvragen over bestaande infra.

Hierbij ga je de volgende werkzaamheden verrichten:
  • opstellen van civieltechnische schetsontwerpen, ramingen, planningen, bestekken en werkbeschrijvingen
  • houden van toezicht bij de uitvoering van de werkzaamheden in het havengebied door aannemers en derden
  • begeleiding van studie- en ingenieursbureaus voor (deel)onderzoeken in het kader van projecten
  • het behandelen van klantvragen, beoordelen hijsplannen en load out plannen op kades, en beoordelen van gewenste infra aanpassingen

Wat kun je?
Je hebt bij voorkeur HBO werk- en denkniveau (bachelor) en een afgeronde civieltechnische opleiding bij voorkeur richting weg- en waterbouw. Heb je daarnaast ervaring met Autocad? Dat is helemaal geweldig.

Voldoe je niet direct aan deze eisen, maar kun je ons ervan overtuigen dat je toch een geschikte kandidaat bent? Ook dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Wat krijg je?
Je gaat direct in dienst bij een ambitieuze organisatie met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Het betreft een fulltime functie voor de duur van 1 jaar met hoofdstandplaats in Terneuzen. Het kan voorkomen dat je op locatie in Belgi├ź werkt.

Waar ga je werken?
Onze opdrachtgever is actief op het gebied van exploitatie, beheer en de ontwikkeling van havens.

Kenmerken

Bedrijfsnaam
De Pooter
Locatie(s)
4531PD, Terneuzen
Niveau
HBO
Ervaring
Geen ervaring/Starter

Geïnteresseerd?

Neem contact op met De Pooter Personeelsdiensten