Naar overzicht

Over deze functie

Functieomschrijving
Ben jij commercieel ingesteld, enthousiast, zelfstandig en daadkrachtig? Wil jij aan de slag gaan als commercieel medewerker binnendienst? Dan is dit misschien wel de nieuwe baan voor jou!

Voor een van onze opdrachtgevers in de buurt van Hulst zoek ik een commercieel medewerker binnendienst. In deze fulltime functie maak jij offertes en calculaties voor de verkoop van de producten van de opdrachtgever. Je adviseert en informeert klanten onderhoudt klantcontacten. Verder onderhandel je met de klanten en leg jij alles op de juiste manier vast in het verkoopsysteem. Je hebt als commercieel medewerker binnendienst veelal telefonisch en digitaal contact met afnemers en opdrachtgevers. Door de platte organisatie en korte lijnen spreek je dagelijks veel collega`s van verschillende afdelingen en bedrijfsleiding. Je gaat aan de slag in een team van ongeveer 10 personen met uiteenlopende leeftijden.

Functie-eisen
•Je beschikt over MBO+/HBO werk- en -denkniveau.
•Je bent een kei in het onderhouden van een relatienetwerk
•Als je al ervaring hebt in een soortgelijke functie is dat een pré.

Verder zoek ik iemand die gedreven en daadkrachtig is, zelfstandig kan werken en graag in teamverband werkt. Je bent daarnaast breed inzetbaar, helpt graag anderen, denkt beleidsmatig graag mee en staat open voor verandering.

Arbeidsvoorwaarden
Onze opdrachtgever biedt jou als commercieel medewerker binnendienst een uitdagende en veelzijdige job, waarin veel afwisseling is. Ook is er ruimte voor eigen initiatief en wordt meedenken op prijs gesteld. Jouw collega's willen graag hun kennis en ervaring met jou delen om zo als team elkaar te versterken.
Voordat je de functie gaat uitvoeren wordt er een intensieve opleidingsperiode op maat geboden om jou startklaar te maken!

Verder bieden wij jou:
•Een marktconform salaris, afhankelijk van kennis en relevante ervaring
•Goede secundaire voorwaarden
•Samenwerken in een ervaren en professionele organisatie


Interesse? Solliciteer direct!
Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via terneuzen@actiefwerkt.nl.
Bel je liever: 0115-695538 of WhatsApp 06-57875631

Sollicitatieprocedure

Ons referentienummer: 202010997

Kenmerken

Bedrijfsnaam
Actief Werkt (Terneuzen)
Locatie(s)
HULST
Uren
Meer dan 32 uur
Niveau
HBO
Ervaring
Semi-Starter/Young Professional

Geïnteresseerd?

Neem contact op met Actief Werkt!