Wonen in Zeeuws-Vlaanderen

Wie kiest voor wonen in Zeeuws-Vlaanderen hoeft geen compromissen te sluiten. U geniet van ruimte, vrijheid, rust, een hoog veiligheidsgevoel en een gunstige prijs-kwaliteitverhouding. In Zeeuws-Vlaanderen kost een gemiddelde woning 169.000 euro. Dat is bijvoorbeeld zo’n 50.000 euro goedkoper dan in België. Bovendien heeft u hier drie keer zoveel ruimte dan gemiddeld in de rest van Nederland: zo’n 6.800 m² per persoon. U betaalt minder en krijgt meer!

Door de unieke ligging van Zeeuws-Vlaanderen tussen de Westerschelde en Vlaanderen, is het bijzonder om hier te wonen. U woont dicht bij België: op een half uur staat u in Brugge, Gent of Antwerpen. En belangrijker, Zeeuws-Vlaanderen kent geen files. Alles is hier vlot te bereiken. Zeeuws-Vlaanderen kent een rijke historie. En daarnaast kunt u rekenen op moderne voorzieningen. Er zijn uitstekende medische faciliteiten, goede scholen, vele culturele en sportieve activiteiten en gezellige evenementen.

Vergeleken met de rest van Nederland zijn de onroerendgoedprijzen in Zeeuws-Vlaanderen zeer aantrekkelijk. Op de website van de Vereniging Eigen Huis kunt u een vergelijking maken tussen Nederland, Zeeland en een gemeente in Zeeuws-Vlaanderen. Bent u op zoek naar een woning of appartement in de stad? Woont u liever in een huis in een gezellig dorp? Of zoekt u een woning in de polder of aan de kust? Het aanbod is Zeeuws-Vlaanderen is zeer ruim. Verschillende vastgoedadviseurs en makelaars kunnen u helpen bij uw zoektocht naar de perfecte stek in Zeeuws-Vlaanderen. Een overzicht van wat er in Zeeuws-Vlaanderen te koop is in de bestaande bouw, vindt u op de website van Stichting Zeeuws&Vlaanderen.