Samenwerking met Rootzz Zeeuws-Vlaanderen

Het is voor Zeeuws-Vlaanderen belangrijk dat jongeren een sterke band houden met hun geboortestreek, ook als zij elders gaan studeren. Daarom werkt Onbegrensd Zeeuws-Vlaanderen samen met Rootzz Zeeuws-Vlaanderen. Rootzz profileert zich als hét uitdagende netwerkplatform van en voor Zeeuws-Vlaamse studenten en jong professionals.

In deze periode houden de scholen voor voortgezet onderwijs terugkomavonden waar oud-leerlingen die nu studeren, informatie geven over hun studies aan leerlingen van havo en vwo. Rootzz is daarbij. De terugkomavond op het Reynaertcollege was op 20 oktober. Het Zwincollege ( 24 november), De Rede (1 december) en het Zeldenrust Steelantcollege (8 december) volgen binnenkort. Verder was er op 13 oktober een inspirerend Rootzz College (de 4e editie alweer), deed Rootzz mee aan het speeddate evenement op het ZSC en geven ze advies over de Praktijkroute.

Er verschijnt geregeld een nieuwsbrief. Kijk voor meer info op www.rzvl.nl. In 2018 focust Onbegrensd Zeeuws-Vlaanderen nog meer op jongeren en nieuw talent. De samenwerking met Rootzz blijft er dus zeker in!

Van Vlaanderen naar ZeeuwsVlaanderen
Stichting Rootz Zeeuws-Vlaanderen
Facts & Figures

Ontwerp & realisatie: Nilsson