Kansen voor oud-medewerkers La Place/V&D in Zeeuws-Vlaanderen

Vorige maand heeft Onbegrensd Zeeuws-Vlaanderen een brief gestuurd aan de curatoren van La Place en V&D. Hierin hebben we de kansen in onze regio onder de aandacht gebracht, in de hoop samen een win-winsituatie te creëren voor het (horeca)personeel en onze regio. De brief werd ondersteund door de Zeeuws-Vlaamse afdeling van Koninklijke Horeca Nederland.

De horecasector is goed voor bijna 6% van de werkgelegenheid in Zeeuws-Vlaanderen, de totale toeristische sector (incl. horeca) voor ruim 10%. In de horecasector zijn momenteel ongeveer 2500 arbeidsplaatsen. Er is een groot gebrek aan goed personeel. Alleen al voor koks zijn er momenteel zo'n 60 vacatures. Ook kandidaten in de retailsector, met name ervaren verkopers, zijn kansrijk.

Bij La Place en V&D komen door het faillissement veel mensen beschikbaar die mogelijk een nieuwe toekomst in Zeeuws-Vlaanderen kunnen vinden. Ook wie niet bij deze bedrijven heeft gewerkt, is uiteraard van harte welkom om te solliciteren. Belangstellenden kunnen contact opnemen met het Werkservicepunt Zeeuws-Vlaanderen, tel. 0115 - 455 399.

Van Vlaanderen naar ZeeuwsVlaanderen
Stichting Rootz Zeeuws-Vlaanderen
Facts & Figures

Ontwerp & realisatie: Nilsson