Crossborder werken en wonen groeit

Een grensoverschrijdende arbeidsmarkt met een goed aanbod van interessante banen in een aantrekkelijke woonomgeving. Dat is wat Onbegrensd Zeeuws-Vlaanderen en de stad en de haven van Gent bieden. Gezamenlijk presenteren zij de mogelijkheden om te wonen en werken in Zeeuws-Vlaanderen (NL) en het aangrenzende Vlaanderen (B) op de Emigratiebeurs op 7 en 8 februari a.s. in Houten.

In Zeeuws-Vlaanderen leef je op de grens, met het beste van twee werelden binnen handbereik. Onbegrensd Zeeuws-Vlaanderen is het Bourgondische leven, culinaire kwaliteiten, het landschap van linies en kreken, verscheidenheid, mensen die samen bouwen, ruimte, kust… Dit in combinatie met een sterke, grensoverschrijdende arbeidsmarkt met vacatures in de techniek, voor procesoperators, biotechnologie, in het onderwijs, metaal, informatietechnologie, transport, logistiek en horeca en mogelijkheden voor het opstarten of overnemen van ondernemingen.

Het Grensinfopunt (gestart in januari 2015), de VDAB (arbeidsbemiddeling in Vlaanderen) en het Werkservicepunt Zeeuws-Vlaanderen adviseren u graag over grensoverschrijdend wonen en werken. Voor inspiratie en oriëntatie kunt u op deze website kijken. 

Emigratiebeurs

Met 12.000 bezoekers is de EmigratieBeurs Europa’s grootste evenement voor emigranten, expats, werkzoekenden, ondernemers en andere landverhuizers. Zij kunnen voor inspiratie en oriëntatie terecht bij ruim 150 stands in drie beurshallen met gratis lezingen en presentaties. De beurs is geopend op zaterdag 7 februari van 10.00 tot 17.00 uur en zondag 8 februari van 10.00 tot 17.00 uur. Kaarten kosten € 17,50 aan de kassa en € 12,50 bij bestelling via www.emigratiebeurs.nl (studenten tegen gereduceerd tarief, kinderen gratis). Kijk voor meer informatie op www.expohouten.nl.

Van Vlaanderen naar ZeeuwsVlaanderen
Stichting Rootz Zeeuws-Vlaanderen
Facts & Figures

Ontwerp & realisatie: Nilsson