spirituele beurs Zin in Zijn!

Breskens

Een geboortedag tekening laten maken, je tenen laten lezen, een aura reading laten doen, vedic art, familie opstellingen, edelsteenhealing. Zomaar een greep uit het aanbod wat op 21 en 22 april in centrum Qi tijdens de spirituele Zin in Zijn beurs te zien én te ervaren is. Deze 2 dagen staan in het teken van bewustwording, gezondheid en ontwikkeling. Gelijkgestemden onder één dak. Voor de 4de maal wordt in de voormalige veerterminal plaats gemaakt voor een diversiteit aan therapeuten, coaches, healers, readers en andere specialisten die zich inzetten voor jou lichamelijk, emotioneel en spiritueel welzijn. Het aanbod is zeer divers en voor elk wat wils. Je kunt tijdens deze beurs uitgebreid kennismaken, vragen stellen en de energie ervaren. Misschien loop je zelf wel tegen bepaalde problematiek aan of wil je werken aan je gezondheid, op deze beurs loop je misschien wel jouw perfecte coach tegen het lijf.

Er is een prachtig programma in de maak dat bol staat van lezingen, workshops en demonstraties welke allemaal gratis te bezoeken zijn mits je een entreebewijs hebt. Bovendien…..het kan niet op….hebben we voor elke bezoeker een Feel Goodie bag met superinhoud zoals bv een gratis proefles Mindfulness, de nieuwste Bike & Walk, een gratis consult bij 1 van de therapeuten en nog veel meer. Op = op dus kom niet op het allerlaatste moment!

Kon jij nou vorig jaar niet omdat je moest werken, sporten of andere verplichtingen had? Dit jaar hebben we onze openingstijden aangepast. Je kunt ons bezoeken van 12.00 tot 21.00 uur!

Locatie

Adres: 
Veerhaven 3
Stad: 
Breskens
E-mail: 
qi-biotaria@zeelandnet.nl
Telefoonnummer: 
0647032113
Openingsdagen: 
21-04-2018
12:00 tot 21:00

Meer informatie

Van Vlaanderen naar ZeeuwsVlaanderen
Stichting Rootz Zeeuws-Vlaanderen
Facts & Figures

Ontwerp & realisatie: Nilsson